Onze benadering

RENOVATIE & VERBOUWING

Tijdens het eerste contact krijgen we door gerichte vragen te stellen een idee over de uit te voeren werken. Wij maken een afspraak met de meest geschikte persoon binnen onze firma.

Een eerste afspraak vindt meestal plaats op de werf. Op deze manier kunnen we de aard en de omvang daarvan het beste inschatten. Op basis van dit bezoek stellen we een offerte op die u een duidelijk beeld geeft van de omvang en kosten van de werken.

Indien beiden partijen beslissen om samen in zee te gaan, kunnen we uw droominterieur in detail beginnen uit te werken.

INTERIEURINRICHTING(keukens, inbouwkasten, bureau, zolders….)

Hebt u behoefte aan een nieuwe keuken, garderobe, zolder, bureau, badkamer of een volledig interieur? Spring dan zeker eens binnen bij The Renovation Company! We werken samen met externe en interne interieurarchitecten die u bijstaan met hun ideeën, kennis en creativiteit. Na een uitvoerig gesprek komt een uitvoeringsplan tot stand. Ook 3D visualisaties van u toekomstige interieur zijn mogelijk (tegen betaling).

Hebt u enkel een inbouwkast nodig? Breng de maten en enkele foto' s van de ruimte mee naar onze toonzaal. Na overleg met een interieurarchitect ontvangt u direct een offerte.

AFHANDELING

Zodra we uw akkoord hebben, worden de werkzaamheden gepland. U krijgt voldoende tijd om de materiaalkeuze te maken in onze showrooms en die van onze partners en toeleveranciers. Onze werfleiders stellen een werfplanning op zodat zij op hun beurt een duidelijk beeld krijgen over het verloop van de werf. Tijdens de uitvoeringsperiode is er een regelmatige controle van onze projectmanagers, die aan de hand van feedback van onze vakmensen en onderaannemers de werkzaamheden en planning waar nodig bijsturen.