Benadering

Verbouwen in alle vertrouwen en zonder zorgen

Verrassingen zijn leuk. Behalve wanneer je wil renoveren… Daarom is het belangrijk om te weten waar je aan toe bent.

Welke aannemer kan je vertrouwen? Hoeveel zal je renovatieproject kosten? En hoe lang zullen de verbouwingswerken duren?

Bij The Renovation Company kiezen we voor een duidelijke en heldere aanpak zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Renovatie & verbouwing

Jij wil met ons verbouwen? Mooi zo!
Bij onze eerste kennismaken stellen we gerichte vragen zodat we een idee krijgen van de uit te voeren werken. We geven je een afspraak met de meest geschikte persoon binnen onze firma voor jouw renovatieproject. Een eerste afspraak vindt meestal plaats op de werf zodat we meteen het werk kunnen inschatten. Op basis van dit bezoek stellen we een offerte op die jou een duidelijk beeld geeft van de omvang en kosten van de verbouwingswerken. Hebben we een deal? Dan beginnen we je renovatieproject uit te werken.

Interieurinrichting

Een nieuwe keuken, dressing, badkamer of zelfs een volledig nieuw interieur? Samen met interne en externe interieurarchitecten brengen we jouw plannen tot stand. Tegen betaling voorzien we zelfs een 3D visualisatie. Heb je alleen een inbouwkast nodig? Bezorg ons dan enkele foto’s en maten en na overleg met een van onze interieurarchitecten ontvang je meteen een offerte.

Verloop van jouw renovatieproject

Je hebt ons een officiële ‘go’ gegeven, dus wij gaan aan de slag! We plannen de werkzaamheden en geven jou voldoende tijd om een materiaalkeuze te maken. Dat kan in onze showrooms of bij onze partners en toeleveranciers.
Onze werfleiders stellen een werfplanning op zodat zij een duidelijk beeld krijgen over het verloop van de werf. Tijdens de werken komen onze projectmanagers regelmatig langs ter controle. Aan de hand van feedback van onze vakmensen en onderaannemers kunnen zij de renovatiewerken en planning bijsturen indien dat nodig is.