Nieuws

Akses Verzekeringen

Hugo Pint, Halle

Vijf jaar geleden schakelden we The Renovation Company al in om ons kantoor van Akses Verzekeringen en de bovenliggende appartementen in te richten. We werkten met verschillende aannemers, maar de mensen van The Renovation Company namen de inrichting voor hun rekening. Zij tekenden de meubels uit, lieten die maken door een partner en kwamen alles plaatsen.

Omdat The Renovation Company toen uitstekend werk leverde, schakelden we hen dit jaar ook in voor de renovatie van de bovenverdieping van onze woning in Halle. Het team plaatste twee nieuwe badkamers en renoveerde drie vierde van de bovenverdieping. En opnieuw was alles piekfijn in orde. Ondanks de coronacrisis verliepen de werken erg vlot. Verbouwen duurt altijd wat langer dan je denkt, maar de timing die The Renovation Company voor het project aangaf, was vrij goed ingeschat. Ook financieel wisten we telkens waar we aan toe waren. Bij elk onvoorzien probleem tijdens de werken werd duidelijk met ons overlegd. De communicatie en opvolging zitten bij The Renovation Company erg goed.

The Renovation Company is een bouwbedrijf waar je mee kan praten. Het team neemt zijn verantwoordelijkheid, ook als er iets fout loopt. Zo vermijd je conflicten, en dat is erg belangrijk in de bouwsector. Deze vakmensen willen hun werk goed doen en stoppen niet voor alles in orde is. Dat maakt het erg leuk om met The Renovation Company samen te werken.