Nieuws

Tom Ooms

Lembeek

Wij kochten een woning die volledig in ruwbouw stond en nog helemaal moest ingericht worden. De perfecte klus voor The Renovation Company, want als totaalaannemer zijn zij de ideale partner om een huis volledig te renoveren. Van de elektriciteit tot het sanitair en de vloeren: The Renovation Company deed alles. Voor onze keuken schakelden we de hulp in van The Kitchen Company. Ook daar zijn we erg tevreden over. We wonen in een huis van 100 jaar oud, maar het voelt als een nieuwbouw.

Dat is meteen het grote voordeel van The Renovation Company: je kan voor het hele project bij hen terecht. Maar er is zoveel meer: deadlines worden gerespecteerd, er worden geen valse beloftes gemaakt en het team communiceert transparant. De verbouwingswerken bij ons hebben ongeveer een half jaar geduurd en waren op tijd klaar. Hier en daar wijzigde het kostenplaatje, maar ook dat werd telkens met ons goed doorgenomen en besproken. En als wij bepaalde zaken uit het oog verloren, maakte onze contactpersoon ons daar attent op.

Wij zijn erg tevreden over de betrouwbare aanpak van The Renovation Company. We raden hen dan ook aan bij iedereen. We kennen intussen drie mensen die op doorverwijzing door ons met The Renovation Company in zee zijn gegaan, en ook zij zijn erg tevreden.