Nieuws

Dimitri Herremans

Beersel

Ik ben helemaal fan van de aanpak van The Renovation Company. Het team staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze communiceren transparant en open en als er toch een probleem is, wordt dat zonder pardon rechtgezet.

Wij kochten een vrij modern huis in Beersel aan waar volgens ons te weinig aandacht aan het interieur was besteed. Daarom wilden mijn vrouw en ik meteen enkele zaken aanpakken zodat we later niet in het stof moesten zitten. Onze keuze viel vrij snel bij The Renovation Company. In het verleden werkten we al met hen samen en dat was ons goed bevallen. En ook deze keer stelden ze ons niet teleur.

Het grootste voordeel aan werken met The Renovation Company, is het feit dat je al het werk kan laten doen via één aanspreekpunt. Zij zorgen voor de tekenaars, elektriciens, vloerders, tuinaanleggers en zoveel meer, terwijl jij met één persoon contact hebt die aller regelt. Verder worden budgetten correct opgevolgd zodat dit niet ontspoort. Tijdens de werken sturen ze bij waar nodig, telkens in overleg.

Wij zijn enorm tevreden met de werken die bij ons zijn uitgevoerd. Op 2 maanden tijd werd ons huis volledig afgewerkt zodat wij op tijd konden verhuizen en genieten van onze nieuwe thuis.