Nieuws

Hotel Les Eleveurs

Amanda de Brouwer, Halle

Wij schakelden The Renovation Company in voor twee klussen. In 2018 werden er 5 badkamers van onze hotelkamers op de binnenkoer volledig vernieuwd. Een jaar later lieten we de badkamers van het hoofdgebouw opfrissen. Over het resultaat zijn we enorm tevreden.

Bij de eerste renovatie van de badkamers werden er ingrijpende werken doorgevoerd. Architecte Ilse hertekende de badkamers volledig, waardoor die nu functioneler, moderner en gemakkelijker zijn, zowel voor de klant als voor ons voor het onderhoud. Bij de tweede klus werden de douches vernieuwd en werden de badkamers uitgerust met nieuwe tegels.

Tijdens de werken verliep alles telkens heel vlot. Het interieur van onze kamers werd perfect beschermd. Onze contactpersonen Ben en Klaas volgden de werken goed op en communiceerden erg transparant.

Ik ben vooral fan van het totaalpakket dat The Renovation Company aanbiedt. Van het afbreken tot het opleveren: alles verloopt via één contact. Wanneer je een hotel uitbaat moet je kunnen vertrouwen op een degelijke aannemer. Dat vertrouwen heeft The Renovation Company gewonnen.