Nieuws

Veronica Cruz

Halle

Voor de totaalrenovatie en uitbreiding van onze moderne driegevelwoning in Halle gingen we in zee met The Renovation Company en met die keuze zijn we enorm tevreden. Het hele verbouwingsproces duurde ongeveer een jaar. We schakelden zelf een architect in en lieten de plannen uitwerken door The Renovation Company. Die samenwerking verliep erg vlot.

Tijdens onze zoektocht naar een aannemer had ik al snel door dat The Renovation Company de juiste keuze was. Bij andere aannemers moest ik blijven aandringen om eindelijk een offerte te krijgen. Het team van The Renovation Company reageerde wél snel en correct. Hun offerteprijs lag misschien iets hoger, maar voor deze kwaliteit en service betalen we met plezier wat meer! We hadden meteen een goed gevoel bij de aanpak van dit bedrijf.

Ook tijdens de verbouwingswerken communiceerde The Renovation Company erg duidelijk. Onze contactpersoon Bruno volgde alles goed op en was steeds bereikbaar. Bij extra problemen of kosten werd alles heel transparant besproken. Zo beslisten we soms om nog andere werken uit te voeren en dan wisten we meteen waar we financieel aan toe waren. Een sterke aannemer die transparant, duidelijk en stipt werkt. Zo hebben we het graag.